Vitalis 2021

Hos oss kan du alltid känna dig trygg, vi har många års erfarenhet av att arbeta med vården. Oavsett vad du behöver hjälp med arbetar vi centrerat kring människor behov för att skapa den bästa lösningen för just er organisation. Ta gärna en närmare titt på någon utav våra utvalda case för Region Östergötland.

Health Jam med Region Östergötland

Våga vara hemma

Visuell målbild för omställning till nära vård

Hur kan vi hjälpa er?

Som företag har vi lång erfarenhet av att arbeta med vården på alla nivåer. Vi har arbetat med tjänstedesign i den praktiska verksamheten, interaktionsdesign i produktprojekt och med design thinking på strategisk nivå. Vården är ett av våra främsta områden och våra konsulter har förståelse för era verksamheters utmaningar. 

Oavsett vart ni står just nu, i början av en förändring eller kanske mitt i, kan vi hjälpa er på vägen. Vi vet av erfarenhet att förändringsprocesser kan vara komplexa. Oklara mål, många intressenter och svårdefinierade utmaningar kan skapa förvirring, otydlighet och till och med stopp i processen. Det är där Usify kommer in.

Genom Strategisk dialog leder vi er framåt genom workshops där alla deltagare engageras, involveras och inspireras. Dialogen och människorna är hela tiden i fokus. Vi lyssnar, guidar, tillför ny energi och leder processen framåt på ett tryggt och kreativt sätt.

Vi skapar samsyn och gör det komplexa förståeligt

Vårt mål är att förenkla det komplexa och skapa samsyn, så att mål, visioner och utmaningar blir förståeliga för alla. Ofta visualiserar vi även processens olika delar och tydliggör den röda tråden genom att designa en visuell dialogkarta. Låt oss leda er i meningsfull förändring.

Nyfiken på hur vi jobbar? Eller kanske vill du veta vad vi gjort i tidigare projekt? Då ska du definitivt läsa vidare i någon av artiklarna vi har samlat här: 

”Det hade inte varit möjligt med en traditionell linjär process”

”Tillsammans i omställning- Nära vård 2030”

Östergötland ställer om till Nära Vård

Vill du veta mer?

Prata med Bjarte Bugge, VD
bjarte.bugge@usify.se   08-557 713 73

Vill du dela?