Finderoo handlar om att hjälpa personer som hittar borttappade saker att göra det till rätta, självklart med målet att prylen ska komma tillbaka till dess ägare.

Research visade att personer som hittar en pryl gärna vill hjälpa till, men vill inte sätta sig i en situation som innebär ansvar för prylen, personlig kontakt med en främling, eller något som blir för omständligt och tidskrävande. Om personerna befann sig i en situation där de hittat en pryl var det alltså lättare att bara gå förbi och ignorera den. INTE LÄNGRE!

Med Finderoo kan nu en hittare istället enkelt och anonymt rapportera var en Finderoo-pryl har hittats via information på ett klistermärke som sitter på saken. Vi skickar ut ett mejl och en push-notis till den person som är kopplad till klistermärket som i sin tur snabbt kan hämta upp sin älskade ägodel. På så vis förbättrar vi humöret hos slarvers och underlättar för stressat folk som vill göra gott. Dessutom slipper man köpa nya prylar för att ersätta det som gått förlorat, vilket är bra för miljön.

Finderoo är en tjänst som gör det enkelt att kontakta ägaren till något som har tappats eller glömts kvar. Det gör att fler förlorade saker kommer tillbaka, och att de kommer tillbaka snabbare. 

www.finderoo.net

Dela artikeln

symbol_quote_154-115