thumbnail

Stångåstaden. Modiga, nyfikna och ett härligt gäng att arbeta med. Vi förstår varför de även i år hamnar i toppen på listan Great place to work.

På Stångåstaden arbetar de för en engagerad, välmående och högpresterande organisation. Till sin hjälp för att driva innovation inom affärsområdet Lokaler tog de in Usify. Mitt i pandemins utbrott, i omställning till hemarbeten och hemmakontor drog vi igång detta arbete tillsammans med Linköpings största hyresvärd. För att utforska nya affärsområden samlades områdetsgruppen och arbetade med Usify som vägledare genom processen. Engagerande, förankrade och konkreta förslag med grund i verksamhetens kunniga anställda blev resultatet. En lista med ansvarsfördelning, målbild och väg framåt.

I detta webbinarium kommer Peter berätta vad projektet innebar med intervjuer, workshops och andra aktiviteter. Ni kommer också få höra vad som hände sedan, efter alla workshops och hårt arbete. Vad blev det av allt som togs fram? Hur jobbar dem med detta idag?

Ta chansen att följa med och få en inblick i denna spännande, attraktiva och modiga organisation och i arbetet hur de rustar sig för framtidens utmaningar