UX-Design

UX designer

Stockholm

Nu söker vi en UX-designer till vårt kontor i Stockholm. Centralt för oss på Usify är att vi ser människor och skapar möjlighet till meningsfull förändring. Våra verktyg är användarcentrering och teknik.

Vad kommer du få göra?
  • Vara med och utveckla användarupplevelser som gör skillnad, både för samhället och individen.
  • Arbeta i team tillsammans med tjänstedesigners, grafiska designers och utvecklare, skapa nya digitala tjänster; både internt och tillsammans med våra kunder.
Vem är du?

För att trivas hos oss på Usify och i rollen som UX-designer så tror vi att du, precis som vi, brinner för att skapa meningsfulla användarupplevelser där användarcentrering och teknik är en central del. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och är sugen på att vidareutvecklas tillsammans med oss.

Kontor och kollegor?

Vi är idag ca 30 personer på Usify, alla med olika erfarenheter och kompetenser inom området digital tjänsteutveckling. Som en del i vårt Usifyteam behöver du inte känna dig ensam, det finns alltid andra designers och kollegor som kan komma med tips eller diskutera lösningar till ditt projekt. Vi har kontor i Linköping, Stockholm och Örebro. Vårt kontor i Stockholm når du lätt med buss eller tunnelbana, det finns gott om kaffe och trevliga kollegor.

Vi söker dig som har:
  • Relevant högskoleutbildning och minst fyra års yrkeserfarenhet som UX-designer.
  • Goda kunskaper om framtagande, dokumentation och visualisering av interaktionsdesign för webblösningar och applikationer på både konceptuell och detaljerad nivå.
  • Erfarenhet att arbeta direkt mot kund och styra projekt när det krävs.
  • Goda kunskaper om metodik och verktyg för användningstester, intervjuer och enkäter.
  • God språkförmåga i svenska.

Ansök

Maila din ansökan tillsammans med ditt CV och eventuell portfolio, så hör vi av oss till dig!
 Har du frågor, tveka inte att ringa.
 
Jobba hos oss - Maila Marius för mer information
 

Dela artikeln

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin