Jobba hos oss

Här hittar du våra lediga tjänster. Vi välkomnar givetvis spontanansökningar om det skulle vara så att det inte finns någon ledig tjänst tillgänglig. Hör gärna av dig om du är nyfiken på oss!

Lös komplexa problem tillsammans med fantastiska människor.

Vill du vara med och skapa möjligheter för meningsfull förändring?

Då är du välkommen att bli en av oss på Usify! Som vårt namn säger har vi användaren och användarperspektivet i fokus i vårt arbete med att utveckla digitala produkter, tjänster, organisationer, strategier och affärer.

Vår medarbetarfilosofi

Vi tror inte på hjältar och superstars. Vi tror på ärligt och respektfullt samarbete och en önskan om att skapa värde för varandra och andra.

Vi tror att medarbetare som utvecklas utvecklar Usify. Därför jobbar vi hela tiden med att balansera utmaningar i uppdrag och projekt med stödjande strukturer. Så kan vi närma oss vår fulla potential och leverera högsta kvalitet tillsammans. Att se människor och skapa möjlighet för meningsfull förändring är lika mycket en grundval för vår egen arbetsmiljö som vårt arbete med kunder och partner.

Fina förmåner

Oändlig semester

Nja, inte riktigt.

Kompetensutveckling

För att livet handlar om nya utmaningar 

Friskvårdstid

Må bra både hemma och på jobbet.

Flexibla arbetstider

Ett schema som passar dina behov.

Sjukvårdsförsäkring

Få rätt hjälp när du behöver det som mest.

Hundvänliga kontor

För att hundar gör allt lite bättre.

Vi erbjuder dig

  • En rolig och spännande vardag där du har goda möjligheter att utveckla och utmana dina förmågor i nya sammanhang
  • Kompetenta och omtänksamma kollegor som vill växa tillsammans med dig
  • Flexibilitet, stort ansvar för och möjlighet att utforma ditt eget arbete
  • Hybridlösning på var du förlägger ditt arbete – hemma och på kontoret
  • Konkurrensmässiga villkor vad gäller kollektivavtal, lön, sjukvårdsförsäkring, semester, friskvård och friskvårdsbidrag m m

Vilka är vi?

Vi är engagerade människor som motiveras av att kunna skapa meningsfull och hållbar förändring i samhället. Vi har olika bakgrund: som designers, ingenjörer, ekonomer, statsvetare eller sjuksköterskor, med en gemensam övertygelse om att design thinking och designdrivna arbetssätt med människan i centrum är en nyckel till att möta de utmaningar som vi och våra kunder står inför.

Eller som vi säger i vårt löfte till kunder och medarbetare: ”Vi ser människor, och skapar möjlighet till meningsfull förändring”.
Vi jobbar med kunder i alla delar av offentlig och privat sektor, främst vård och omsorg, samhällstjänster och industri. Kunderna efterfrågar till exempel insiktsarbete och involvering av användare, utveckling av tjänster, stöd i att själva jobba mer användardrivet eller processledning i strategiskt arbete.