Jobba hos oss

Här hittar du våra lediga tjänster. Vi välkomnar givetvis spontanansökningar om det skulle vara så att det inte finns någon ledig tjänst tillgänglig. Hör gärna av dig om du är nyfiken på oss!

Lös komplexa problem tillsammans med fantastiska människor.

Vår medarbetarfilosofi

Vi tror inte på hjältar och superstars. Vi tror på ärligt och respektfullt samarbete och en önskan om att skapa värde för varandra och andra.

Vi tror att medarbetare som utvecklas utvecklar Usify. Därför jobbar vi hela tiden med att balansera utmaningar i uppdrag och projekt med stödjande strukturer. Så kan vi närma oss vår fulla potential och leverera högsta kvalitet tillsammans. Att se människor och skapa möjlighet för meningsfull förändring är lika mycket en grundval för vår egen arbetsmiljö som vårt arbete med kunder och partner.

Fina förmåner

Oändlig semester

Nja, inte riktigt.

Kompetensutveckling

För att livet handlar om nya utmaningar …

Friskvårdstid

Må bra både hemma och på jobbet.

Flexibla arbetstider

Ett schema som passar dina behov.

Sjukvårdsförsäkring

Få rätt hjälp när du behöver det som mest.

Hundvänliga kontor

För att hundar gör allt lite bättre.

Lediga tjänster

Erfaren UX-designer

Stockholm

Vi söker dig som har en högre utbildning inom UX/Interaktionsdesign och arbetat inom området i minst 3 år. Du känner till riktlinjer för tillgänglighet och hur man praktiskt tillämpar dem.

Du är självklart bekväm i de vanligaste verktygen inom området och likaså i designprocessens olika faser, som utforskande, behovsanalys, konceptdesign, prototypning och användbarhetsutvärdering.

Du gillar att presentera design och koncept för olika intressenter på ett pedagogiskt sätt och trivs när du får samarbeta kring idéer och design med både kollegor och kunder. Du har också jobbat i nära samarbete med utvecklar i agila team. Du behärskar svenska och engelska.

Hos oss kommer du att arbeta i inhouse-team eller som en del av våra kunders team. Du kommer att träffa användare för att förstå deras behov och omvandla dem till designkoncept. Du kommer arbeta tillsammans med utvecklare för att se till att designen omsätts till färdiga lösningar. Du kommer också att vässa dina förmågor tillsammans med dina engagerade och generösa kollegor.

Ansök genom att mejla din ansökan till jobbahososs@usify.se och ange “UX designer” i ämnesraden. Din ansökan ska innehålla

  • En introduktion av dig (max 1 A4)
  • En beskrivning av vad du tänker när du läser ”Vi ser människor och skapar möjlighet till meningsfull förändring” (max ½ A4)
  • En beskrivning av vad du vill bidra med hos oss (max ½ A4)
  • CV
  • Portfolio


För frågor, kontakta:
Sara Modig
070 236 60 64

Spontanansökan

Linköping / Stockholm / Örebro

Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig? Då är du ändå välkommen att skicka in din ansökan till oss! Mejla till jobbahososs@usify.se.

Din ansökan ska innehålla

  • En introduktion av dig (max 1 A4)
  • En beskrivning av vad du tänker när du läser ”Vi ser människor och skapar möjlighet till meningsfull förändring” (max ½ A4)
  • En beskrivning av vad du vill bidra med hos oss (max ½ A4)
  • CV
  • Portfolio (om relevant)


För frågor, kontakta:
Sara Modig
070 236 60 64