Jobba hos oss

Här hittar du våra lediga tjänster. Vi välkomnar givetvis spontanansökningar om det skulle vara så det inte finns någon ledig tjänst tillgänglig. Hör gärna av dig om du är nyfiken om oss!

Vår medarbetarfilosofi

Vi tror inte på hjältar och superstars. Vi tror på ärligt och respektfullt samarbete och en önskan om att skapa värde för varandra och andra. 

Vi tror att medarbetare som utvecklas utvecklar Usify. Därför jobbar vi hela tiden med att balansera utmaningar i uppdrag och projekt med stödjande strukturer. Så kan vi närma oss vår fulla potential och leverera högsta kvalitet tillsammans. Att se människor och skapa möjlighet för meningsfull förändring är lika mycket ett syfte för vår egen arbetsmiljö som vårt arbete med kunder och partner. 

Teamet

Vi är idag 35 kollegor på fyra kontor. Vi vet att meningsfull förändring förutsätter förmågan att kombinera många olika perspektiv – och vi vill leva som vi lär. Därför samlar vi på kollegor med kompetens för vad våra kunder och partner behöver idag och imorgon: tjänstedesign, affärsstrateger, policy- och förvaltningsrävar, UX-are, visuella designers, utvecklare och projektledare. Nyexaminerade kombineras med seniora kollegor. 

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster. Men vi välkomnar givetvis spontanansökningar, vi är alltid intresserade av att träffa spännande personer! Skicka din ansökan till Tina, hennes kontaktuppgifter hittar du här nedan.  

Hör av dig till mig!

tina.brageborn@usify.se
073 150 79 93