Vi är Usify!

Usify är inte bara ett företag med en logo, konton på sociala medier och ett organisationsnummer. I allt detta lever engagerade och starka människor som valt att jobba på Usify för att skapa medningsfulla möte ute i vår omvärld.

Som dagligen jobbar med utmaningar inom design och utveckling. Som vill göra en skillnad. Vad pågår i huvudet på dem? Vad brinner de för och vad vill de förmedla till sin omvärld? Följ oss när vi öppnar upp vår allra innersta krets av brillianta tankar och idéer.

I en serie av artiklar under det här året, kommer våra konsulter att dela med sig av sina egna, personliga tankar och erfarenheter. Utan filter. Sådant som inte alltid ges tillfälle att gå på djupet med när man går in i specifika projekt och har en deadline att jobba mot. Sådant som vi alla brinner för.

Vad skulle du vilja veta mer om? Har du en fråga som inte låter sig besvaras i en workshop eller på ett uppföljningsmöte.

Skulle du vilja ta del av deras tankar, så får du det. Kontakta oss och berätta vad du drömmer om, så ser vi till att förverkliga det tillsammans.

Kontakta oss nu!

Dela
Tvittra
Dela

English bla bla bla